Info k rozprávke

Takže najnovšie info k pripravovanej rozprávke. 
 
Rozprávka "Ako banýk k zlatu prišiou" zo štiavnického prostredia sa bude natáčať v letných mesiacoch, v prípade potreby sa to predĺži až po október. Premiéra v miestom kine by mohla byť na Vianoce 2015, samozrejme zatiaľ nič nesľubujeme. 
 
Ak sa chcete zapojiť: 
 
1. V prvom rade by nás potešil akýkoľvek sponzoring: Či už by to boli peniaze (stačí málo a môžete byť uvedení ako hlavní sponzori a spraviť si tak dobrú reklamu) alebo požičanie kostýmov, či iných predmetov, ktoré by rozprávke dodali tú správnu atmosféru. Jedná sa o dobrovoľný projekt, ktorý nie je zatiaľ nijako financovaný. Taktiež sa nerobí za účelom zisku, po premiére v niekoľkých kinách, bude celá verzia zverejnená na internete.
 
2. Ďalej sa môžte zapojiť ako herci (herecké obsadenie sa bude riešiť od februára do júna 2015) Ponúkame možnosť zviditeľniť sa začínajúcim hercom. Hercov hľadáme dobrovolníkov, nakoľko rozpočet je zatiaľ minimálny, samozrejme budú aj určité výhody -lístky na premiéru, občasné občerstvenie pri natáčaní, skvelé zážitky, sebarealizácia, najväčšou výhodou bude samozrejme to, že sa zviditelníte, a neskôr keď sa nájdu sponzori, budeme radi (prioritne) s Vami spolupracovať aj s odmenou. Prosíme, aby ste nás kontaktovali, len ak máte vážny záujem (najlepšie len Štiavničania) to znamená, budete ochotní zúčastnovať sa natáčaní po celý čas, podľa potreby na základe postavy, ktorú budete hrať. Samozrejme budú aj postavy na jednorázové scénky.
 
3. A tretia vec, ktorou nám môžete pomôcť je hudba: tvorba textov, skladanie, spev a odohranie na jednotlivých hudobných nástrojoch, samozrejme sa tým aj zviditelníte a ako odmenu vám po dohode môžme natočiť hudobný klip.
 
Toľko predbežné info k tomuto projektu, ak sa chcete zapojiť píšte na studio@konciar.sk